62145

Dmm Phantom Qd 6 Pack 18Cm

Ett 6-pack lättviktiga quickdraws för dig som vill hålla vikten på utrustningen nere utan att offra kvalitet och prestanda.
1. Välj Färg
Orange
2. Antal
Ett 6-pack lättviktiga quickdraws för dig som vill hålla vikten på utrustningen nere utan att offra kvalitet och prestanda.
1795 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från DMM Utrustning

Beskrivning

Dmm Phantom Qd 6 Pack 18Cm är ett 6-pack lättviktiga quickdraws för dig som vill hålla vikten på utrustningen nere utan att offra kvalitet och prestanda, och som vill använda din utrustning till exempelvis både alpin- och tradklättring. Den låga vikten kommer bland annat från karbinernas vajergrindar, som är den lättaste grinden du kan få och som inte fryser i kalla förhållanden, och från I-Beam-konstruktionen, som minimerar karbinernas vikt utan att kompromissa med styrkan. För att en karbin med wiregate ska kunna uppnå full styrka, krävs dessutom en grindskåra. På Phantom-karbinerna är denna skåra så liten som möjligt, för att minimera risken för att karbinen ska fastna i annan utrustning. Även Dynatec-slingan med en bredd på 11 mm är designad för att vara så lätt som möjligt utan att slitstyrkan komprometteras. De två karbinerna är färgkodade för att du enkelt ska kunna identifiera de olika ändarna och använda samma ände för antingen säkring eller rep.

Specifikationer
Vikt (6-pack): 402 g
Längd: 18 cm
Grindöppning: 21 mm
Certifiering: EN 12275:2013 B, EN 566:2017

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…