0251-650072 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Snöskor från TSL med hög kvalité finns här

Här på Klättring.com hittar du snöskor som används för promenader och turer under vintern. Fungerar även perfekt för vinterapproch på klätterturen. Vi säljer snöskor från TSL Outdoor. TSL är ett av dom varumärkena som har bäst kvalité och pris

Snöskor är ger en skön känsla på vinterturen, De har hög slittålighet och passar alla typer av utmaningar.  Snöskor passar för användning inom är inom äventyr, vandring, jakt och fiske. Med andra ord när du inte är sugen på att ta skidorna så ska du ta snöskorna istället

Snöskovandring eller löpning ger bra motion och en bra naturupplevelse. I både Sverige och alperna arrangeras årligen flera löpartävlingar med snöskor, i Frankrike är det den näst populäraste sporet efter alpin utförsåkning.

Dagens snöskor är väldigt tekniska med bra funktioner och en lång utveckling. De första snöskomodellerna som tillverkades för flera tusen år sedan, var av en stomme i trä och råhud som bands fast som ett rutnät.

Vid köp av snöskor är det viktigt att du tänker å passformen på foten och att du inkluderar vikten på både dig själv och eventuell packning vid avl av modell.

TSL - snöskor är det självklara valet när det gäller snöskor.

 

1 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

1 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista