0251-131040 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

La Sportiva Ultra Raptor Gtx

Ett perfekt val för den moderna trail-löparen som...

Klicka här för mer information
Betala 82 kr/månad

Lagerstatus: I lager

1 899 kr

1 899 kr

Handla utan registrering med snabba leveranser

Fri frakt vid order över 300kr

90-dagars öppet köp samt nöjd-kund-garanti

Betala med kort, faktura, avbetalning eller Internetbank

Produktbeskrivning

Detaljer

Ett perfekt val för den moderna trail-löparen som väljer tuffa skogsstigar, ojämna grusvägar och alpina miljöer.

Gore Tex-modell skapad för vinterbruk i terräng och över långa sträckor, för ultramarathon och långdistans träning.

Överdelen är gjord av slitstarkt, luftigt, vattenavvisande nät och fodret använder Gore-Tex Extended Komfort-membranet för att garantera vattenmotstånd och andningsförmåga.

Det integrerade snörningssystemet använder en tråd som är sydd på det innre membranet medan högfrekvensförstärkningarna förblir på de externa maskorna, detta möjliggör optimal spridning av fotspänningen och håller foten i kontroll utan att kompromissa med den totala komforten.

Ultra Raptor GTX kombinerar fördelarna, med avseende på prestanda, av en snygg passform konstruktion, till överlägsen komfortnivåer av modeller med bredare fot. Resultatet är en produkt som kan bäras i många på varandra följande timmar och för uthållighet på alla typer av terräng , både på vintern eller vid extrem fuktighet, tack vare Gore Tex vattentäta foder, La Sportiva FriXion XF Super Stick sole.

Gore Tex-modell skapad för vinterbruk i terräng och över långa sträckor, för ultramarathon och långdistans träning. Överdelen är gjord av slitstarkt, luftigt, vattenavvisande nät och fodret använder Gore-Tex Extended Komfort-membranet för att garantera vattenmotstånd och andningsförmåga. Det integrerade snörningssystemet använder en tråd som är sydd på det innre membranet medan högfrekvensförstärkningarna förblir på de externa maskorna, detta möjliggör optimal spridning av fotspänningen och håller foten i kontroll utan att kompromissa med den totala komforten. Ultra Raptor GTX kombinerar fördelarna, med avseende på prestanda, av en snygg passform konstruktion, till överlägsen komfortnivåer av modeller med bredare fot. Resultatet är en produkt som kan bäras i många på varandra följande timmar och för uthållighet på alla typer av terräng , både på vintern eller vid extrem fuktighet, tack vare Gore Tex vattentäta foder, La Sportiva FriXion XF Super Stick sole.

Mer information

Mer information

Varumärken La Sportiva
Kön Herr
Pris 1 899 kr

Recensioner

Reviews