Vi har Is- & Snöklättring med fri frakt - Climbing247
0251-131040 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

26 juli - 1 aug: Fri frakt vid order över 300:- - 90 dagars öppet köp - Handla för 1000 kr och fåm 100 kr rabatt (rabatten dras i kassan)
Kolla även in kläderna från E9

Här hittar ni allt behöver för isklättring och vinterklättring.

Tekniska isyxor, vandringsyxor, isklätterpaket, stegjärn, Isskruv och tillbehör.

Isyxorna är oftast utformade med antingen skovel eller hammare, ör att du skall kunna skotta undan snö för att komma in till ast is där du vill placera dina säkringar, hammaren används för att slå fast säkringar osv. Stegjärnet är en viktig del, utrustt med taggar under och i fronten så kan du få fäste i isen med fötterna och på så sätt klättra likt man klättrar på en stege och flytta en arm eller ett ben i taget för optimal balans och teknik.

Märkena vi saluför är Petzl Charlet och Black diamond.

Vid klättring på is och snö rekomenderas starkt både hjälm och dubbelrep för att minimera riskerna för skador. Isklättring och alpinklättring utförs ofta i ganska exponerade miljöer avseende väder och vind, så säkerheten kan ställas på sin spets om en plötsligt snöstorm drar in. Se till att vara bra förberedd och se till att tänka å en plan för eventuell reträtt 

Vinterklättringen medför även risken att förfrysa sig om fingrar och tår, se till att ha ordentliga kläder och drick varmt under hela turen, så sjunker risken för detta.

Artiklar 1 till 36 av totalt 113

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artiklar 1 till 36 av totalt 113

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4