Vi har Borrbult & Firningsstationer med fri frakt - Climbing247
0251-131040 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

26 juli - 1 aug: Fri frakt vid order över 300:- - 90 dagars öppet köp - Handla för 1000 kr och fåm 100 kr rabatt (rabatten dras i kassan)
Kolla även in kläderna från E9

Här hittar du det du behöver för att sätta upp nya leder när du klättrar

Vissa klättrare har gjort det till sitt kall i livet att sätta upp nya leder eller turer på klippan. är du en av dem som gillar nyturer så behöver du om du ska sportklättra köpa dig lite borrbult, en slagborr med batteridrift, en hammare och kanske eventuellt ett ankare för nedfirning efter avslutad klättring. 

Borrbulten knackas i med hjälp av en hammare i det borrade hålet. Observera att en borrbult skall placeras med bra precision och du får aldrig tumma på säkeheten där. Tänk att du vill att alla klättrare skall känna sig säkra på placeringarna av borrbulten, och inte bara du för stunden för att gagna ditt egna intresse av just den nyturen.

Enligt Svenska klätterförbundet så tillåts inte fri bultning i Sverige, så kolla med din lokala klätterklubb vad som gäller i ditt område och se alltid till att ha markägarens tillstånd att borra i borrbult i klippan innan du startar ditt arbete.

20 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

20 artiklar

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista