0251-650072 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

10%

Primus PrimeTech Stove Set 2,3 L - Friluftskök

Primus Prime Tech Stove Set 2,3 L: Köket för längre vandringar och äventyr.


Klicka här för mer information
Betala 62 kr/månad

Lagerstatus: Beställningsvara

Ordinarie pris 1 605 kr

Just nu: 1 446 kr

Ordinarie pris 1 605 kr

Just nu: 1 446 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Primus PrimeTech Stove Set 2,3 L - Friluftskök.

Utmärkt friluftskök för längre vandringar och turer

PrimeTech Stove Set är det ultimata friluftsköket för prestandainriktade vandrare. Ett gaskök med låg bränsleförbrukning och jämn effekt, men med full prestanda. Ett kompakt matlagningsset med integrerad brännare som gör det väldigt lätt att använda och transportera. 

Tack vare PrimeTech-kastrullens integrerade värmeväxlare ihop med det effektiva vindskyddet och den optimerade brännaren har köket en bränsleförbrukning på ungefär hälften jämfört med traditionella friluftskök. Ventilen till gasen har även en regulator som ger en jämn effekt och förbättrar prestandan när gasbehållaren börjar bli tom i slutet på vandringen eller kall på vinterturerna. På så vis optimeras bränsleförbrukningen genom hela behållarens livslängd. Det enda du behöver göra är att skruva två extra varv på ventilen innan den sätter igång. Dessutom ger har ventilen en bra finjustering som gör matlagningen mer precis och mycket trevligare. Brännaren är dessutom väldigt tyst i jämförelse med andra gaskök. 

Brännaren är integrerad i vindskyddet vilket ger ett stabilt friluftskök som är mycket enkelt att använda. I tre simpla steg är köket redo för matlagning: ta ut vindskyddet ur kastrullen, anslut gasen och tänd köket! När du packar ihop lägret packas alla delar ihop i kastrullen och blir en kompakt, skrammelfri enhet. 

PrimeTech Stove Set kommer med två 2,3-liters kastruller, varav en har värmeväxlare. Lock i transparent Tritan® med integrerat durkslag och handtag i värmetåligt silikon gör det lättare att hälla av pastavatten exempelvis. Den smarta griptången är stadig som ett fast handtag och flexibel som en traditionell griptång, kan låsas fast i kastrullen för enkel och säker hantering

 • För 2-5 personer.
 • Perfekt för långa vandringar, skidturer och andra friluftsaktiviteter.
 • Vindskydd med integrerad brännare.
 • Regulator för finjustering och förbättrad prestanda.
 • En PrimeTech-kastrull med värmeväxlare och keramisk non-stick-beläggning.
 • En kastrull i hårdanodiserad aluminium.
 • Lock med integrerat durkslag och handtag i värmetåligt silikon.
 • Griptång.
 • Piezotändare lätt att tända.
 • Isolerad förvaringspåse.
 • Gas ingår ej.

Mer information

Mer information

Varumärken Primus
EAN 7330033905540
Pris 1 605 kr

Recensioner

Reviews