0251-650072 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

Friluftsliv. Här hittar du allt du behöver för en bra tur

Här på lättring.com hittar du det mesta du kan behöva äventyr och utflykter. Vi arbetar endast med de bästa varumärkena inom denna kategori för att du skall få hög kvalité till et bra pris.  Varumärken som vi jobbar med är tex Bergans, Vaude, Haglöfs, Fjällräven och Salomon mfl, vilket gör att du kan htta det du behöver för ett roligt äventyr

Oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst så finns det alla anledningar och möjligheter att ge sig ut och klättra, springa eller njuta av upplevelser som härliga gångpass, långvandringar och övernattningar under bar himmel.

Det svenska klimatet och natur har en extremt stor variation. Med allt från slätterna i Skåne , till höga berg i norr med extremt kuperad terräng. Lägg till detta  tusentals sjöar så har du allt du behöver för ett roligt äventyr eller en kortare fikatur på söndagen. Våra fyra årstider ger en variation som heter duga och när du behöver en paus ifrån vädret så är det bara att checka in på gymmet eller varför inte ta en badmintonmatch

Här har vi samlat de produkter som kan användas året runt för att ge dig bästa förutsättningarna för dina upplevelser. Detta inkluderar liggunderlag, packsäckar, pannlampor, ryggsäckar och väskor, sovsäckar  och tält.

Så när du är ute efter utrustning och produkter för dina året-runt-aktiviteter så kolla med oss på Klättring.com, då vi alldeles säkert har de bästa produkterna för just dig och din träning, utflykt eller ditt äventyr. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är osäker på vad du behöver eller har frågor kring hur våra olika modeller skiljer sig åt. Vi är experter på utrustning inom idrott och äventyr och vi finns här för dig!

 

Artiklar 1 till 36 av totalt 2197

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artiklar 1 till 36 av totalt 2197

Stigande ordning
per sida

Rutnät  Lista 

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5