0251-650072 (08.00-16.00)

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

25%

Fischer Ranger Free 130 Walk

Mångsidiga lättviktspjäxor som kan användas var som helst, när som helst!

Klicka här för mer information
Betala 239 kr/månad

Lagerstatus: I lager

Ordinarie pris 7 495 kr

Just nu: 5 621 kr

Fischer

Ordinarie pris 7 495 kr

Just nu: 5 621 kr

Handla utan registrering med snabba leveranser

Fri frakt vid order över 300kr

90-dagars öppet köp samt nöjd-kund-garanti

Betala med kort, faktura, avbetalning eller Internetbank

Produktbeskrivning

Detaljer

Fischer Ranger Free 130 Walk är en mångsidig lättviktspjäxa utrustad med allt Fischer har att erbjuda när det kommer till mångfacetterade pjäxor som kan användas var som helst, när som helst!

Den imponerande låga vikten har uppnåtts genom att varje komponent granskats och trimmats ner, vilket sparar värdefull energi i backar eller under långa turer. Pjäxorna har ett kolfiberförstärkt Grilamid-skal som både garanterar en snygg passform och en säker känsla vid alla hastigheter, medan det diskreta integrerade Hike Ski-spännet i manschetten enkelt kan ställas in för att leverera både den högsta prestandan under åkturen nedför fjället och ett utmärkt gåläge för turen uppför fjället. Tillsammans med GripWalk Vibram-sulan ger gåläget en effektiv och uppåtgående kraft, samtidigt som du kan gå säkert utan att behöva oroa dig för att halka på stenar eller is.

Pjäxorna är även utrustade med Motion Support, som är en fixerad pivotpunkt för bättre steg och hållbarhet, Somatec som ger en naturlig V-position för bästa kontroll, en spoiler med kardborrefäste för enkel individuell anpassning, en Lace Liner-innersko med traditionell skosnörning för bästa passform, och garanterad kompatibilitet med alla Tech-bindningar och hög slitstyrka tack vare Original Dynafit Inserts.

Egenskaper:

    • Vikt: ca 1560 g
    • Flex: 130
    • Läst: 99 mm
    • Manschett: Grilamid
    • Skal: Grilamid + Dynafit Insert

Mer information

Mer information

Varumärken Fischer
Kön Dam, Herr
Pris 7 495 kr

Recensioner

Reviews