67038

Petzl Corax Harness

En mångsidig och bekväm klättersele för både damer och herrar, som är designad för att fungera lika bra till klättring som till bergsklättring och Via Ferrata. 
1. Välj Färg
Blue
2. Välj Storlek
1
2
3. Antal
En mångsidig och bekväm klättersele för både damer och herrar, som är designad för att fungera lika bra till klättring som till bergsklättring och Via Ferrata. 
755 kr 680 kr
Lagerstatus: Endast 3st kvar
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Petzl Corax Harness är en mångsidig och bekväm klättersele för både damer och herrar, som är designad för att fungera lika bra till klättring som till bergsklättring och Via Ferrata. Selen tillverkas av slitstarka material för både sommar- och vinteraktiviteter, och är konstruerad med mjukt fodrade tryckpunkter, Frame Technology, som fördelar vikten bättre mellan midjebälte och benslingor, och justerbart midjebälte och benslingor för en högre komfort och en bättre passform. Dessutom säkerställer midjebältets Doubleback-spännen att selen är centrerad, och att selens utrustningsslingor sitter i en optimal position för att du enkelt ska nå dem, utan att de sitter i vägen för till exempel en ryggsäck. Selen är utrustad med flera öglor för att kunna bära nödvändig utrustning  och är dessutom kompatibel med utrustningskarbinen Caritool för transport av isskruvar. 

Specifikationer
Vikt (1 / 2): 490 / 540 g
Material: Polyester, foam 
Standard: CE, EN12277 typ C, UIAA

Storlekstabell
1: Midja: 65 - 96 cm, Ben: 48.5 - 59 cm
2: Midja: 76 - 107 cm, Ben: 54 - 67 cm         

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…