Sweet Protection Igniter II Mips Helmet

Sweet Protections lättaste och mest välventilerade skidhjälm för friåkning, med både MIPS-system och Impact Shields för utomordentlig stötabsorbering. Passar både dam och herr.
1. Välj Färg
Gloss White
Matte Lumat Red
2. Välj Storlek
S/M
M/L
L/XL
XXL
3. Antal
Sweet Protections lättaste och mest välventilerade skidhjälm för friåkning, med både MIPS-system och Impact Shields för utomordentlig stötabsorbering. Passar både dam och herr.
2095 kr 1571 kr
Lagerstatus: Endast 1st kvar
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Sweet Protection Igniter II Mips Helmet är Sweet Protections lättaste och mest välventilerade skidhjälm för friåkare, och är särskilt utformad för att möta de höga kraven vid högintensiv offpiståkning. Hjälmens skal tillverkas av ett lätt, men stöttåligt ABS-material, och utnyttjar fördelarna hos två olika stötdämpande system - MIPS och Impact Shields. MIPS reducerar rotationsvåldet vid sneda islag, som är den största orsaken för de mest allvarliga hjärnskadorna, genom att låta ytter- och innerdelarna glida mot varandra relativt mot huvudet, medan Impact Shields distribuerar kraften från en stöt från hjälmens insida till ett större område, för att skydda de viktigaste delarna av huvudet. Med Performance-insida för snabbt fäste och justering, Audio Ready-system som låter dig lyssna på dina favoritlåtar, och ett urtagbart, tvättbart foder med fuktkontrollerande och ventilerande egenskaper, är Sweet Protection Igniter II Mips Helmet utmärkt för dig som vill ha en lätt hjälm med hög funktionalitet och skydd. 

Vikt: ca 530 g 
Certifiering: CE EN1077, Class B / ASTM2040

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…