64084

Houdini W's Mono Air Halfzip

En varm, lätt och multifunktionell fleecejacka i dammodell med hög krage och dragkedja.
1. Välj Färg
Storm Blue
True Black
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
3. Antal
En varm, lätt och multifunktionell fleecejacka i dammodell med hög krage och dragkedja.
1795 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini W's Mono Air Halfzip är en varm, lätt och multifunktionell fleecejacka i dammodell med hög krage och dragkedja. Houdini W's Mono Air Halfzip är en världsinnovation och ett stort kliv mot en avfallsfri värld. Det mjuka och släta materialets struktur har konstruerats för att motverka mikrofibersläpp. Den effektivt värmeisolerande filamentfibern kapslas in i små luftfickor, vilket reducerar mikrofibersläppen med upp till 80% jämför med konventionell kvalitetsfleece. Jackan är tillverkad i återvunnen polyester och kan återvinnas igen när den slitits ut. Råmaterialet i plagget behöver aldrig bli till avfall igen. Materialet kallas Power Air Light och är tillverkat i USA av Polartec®. Det har en fantastisk slitstyrka som i kombination med en robust design ger dig ett plagg som klarar många års äventyrande. Materialet är lätt, stretchigt och har utmärkt värme- till viktförhållande.

Använd fleecen som mellanlager under skaljackan när du åker skidor eller som lättare ytterjacka för vandring, klättring eller andra utomhusäventyr. I den innovativa Houdini W's Mono Air Halfzip går prestanda och hållbarhet hand i hand. Den är ett perfekt val för dig som söker en lätt, varm och mångsidig fleccejacka för användning året runt - och dessutom vill bidra till en avfallsfri värld. 

Släng inte bort plagget när det är utnött! Houdini W's Mono Air Halfzip är tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer. De värdefulla råmaterialen kan användas på nytt. Lämna gärna plagget i en Houdini-butik eller ta med det till en återförsäljare som har en av Houdinis återvinningsenheter.

Egenskaper
Normal passform
Utmärkt värme-/viktförhållande
Fyrvägsstretch
Hög krage 
Polartec® Power Air Light
Släpper 80% mindre mikrofiber jämfört med konventionell fleece
Tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer
Bluesign®-certifierad

Specifikationer
Vikt: 388 g
Material: 73% återvunnen polyester 27% elastrelle-polyester

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Laddar…