64081

Houdini M's Wander Half Zip

En lätt och varm merinoullströja i herrmodell med hög krage och dragkedja. 
1. Välj Färg
Bucket Blue
True Black
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
En lätt och varm merinoullströja i herrmodell med hög krage och dragkedja. 
1500 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini M's Wander Half Zip är en lätt och varm merinoullströja i herrmodell med hög krage och dragkedja. För dig som letar en lättare och mångsidig ulltröja som håller dig varm varje dag är detta rätt val. Denna tröja är en perfekt kombination av innovativa prestationsmaterial och tidlös minimalistisk design. Likt en dold rustning kommer Houdini M's Wander Half Zip hålla dig varm utan att dra till sig onödig uppmärksamhet. Bär den närmast huden som en varm underställströja, eller som ett lättare andra lager. Tröjan är varm nog att göra skillnad, men tunn nog för att undvika överhettning, även under högintensiva aktiviteter. En tidlös och mångsidig design gör att plagget passar de flesta livssituationer. En briljant varsdagskompanjon oavsett om du spenderar merparten av din tid i bergen eller i ett mötesrum – med tankarna i bergen.

Tröjan är tillverkad i Terry Treemerino, ett lättare frottématerial i 60% merinoull och 40% Tencel™ Lyocell. Det svensktillverkade materialet är en härlig mix av varm, mysig merinoull och mjuk, Tencel med slät yta. Ullens ger en naturlig odörresistens och håller värmen även när den är blöt, vilket gör plagget funktionellt året runt. Den australiensiska merinoullen håller hög kvalitet (19,3µm) och är garanterat mulesingfri. Materialet är tillverkat av förnybara råvaror och helt biologiskt nedbrytningsbart. Addera lite av merinoullens magi till ditt nästa stora äventyr eller din aktiva vardag. 

Släng inte bort plagget när det är utnött! Tröjan är tillverkad av förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer, och de värdefulla råmaterialen kan användas på nytt genom återvinning och kompostering. Lämna gärna in plagget i en Houdini-butik eller hos en återförsäljare som har en återvinningsenhet från Houdini.

Egenskaper
Normal passform 
Lätt och varm
Använd som första eller andra lager
Fukttransporterande
Naturligt odörresistent
Mulesingfri merinoull
Tencel med EU:s miljöcertifiering
100% förnybara och biologiskt nedbrytbara fibrer

Specifikationer
Vikt: 300 g
Material: 60% merinoul (19,3µm) l, 40% lyocell Tencel® 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-23% Icebreaker Wmns 260 Zone LS Half Zip - Underställströja i merinoull för damer
-25% Klättermusen Fafne Turtle M's - Underställströja i Tencel och ull för herrar
-25%
-20%
-20%
Laddar…