64077

Houdini Hut Hat

En mjuk, varm och helt naturlig mössa som håller öronen varma med stil och som kommer göra dina vinterdagar mer njutbara för många år framåt. 
1. Välj Färg
Dulcet Pink
Folk Blue
True Black
Wheat White
2. Antal
En mjuk, varm och helt naturlig mössa som håller öronen varma med stil och som kommer göra dina vinterdagar mer njutbara för många år framåt. 
500 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini Hut Hat är en mjuk, varm och helt naturlig mössa som håller öronen varma med stil och som kommer göra dina vinterdagar mer njutbara för många år framåt. Denna tidlösa ullmössa är tillverkad i ren lammull. För att säkerställa en helt cirkulär produkt mixas aldrig ull med syntetiska fibrer. Ren ull är både återvinningsbar och biologiskt nedbrytbar. Råmaterialet kan brytas ner i det naturliga kretsloppet och omvandlas till näring för något nytt att växa. Ingenting går till spillo. Om du letar efter en gosig ullmössa för att hålla dig varm hela vintern är Houdini Hut Hat din grej. Den rena lammullen kommer ge dig komfort för vardagspendlingen eller dina coola vinteräventyr. När din Hut Hat så småningom är utsliten kan du med fördel lämna tillbaka den till Houdini för återvinning.

Specifikationer
Vikt: 62 g
Material: 100% lammull (19,5µm)
Mulesingfri: Ja

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25% Aelvdal Headover Ull - Headover i merinoull
-25%
-25%
-25%
-20%
Laddar…