63305 -30%

Camp M45

En ryggsäck med 45 liter i volym som kombinerar kapaciteten av en stor ryggsäck med stabiliteten, passformen och prestandan hos en mindre ryggsäck.
Antal
En ryggsäck med 45 liter i volym som kombinerar kapaciteten av en stor ryggsäck med stabiliteten, passformen och prestandan hos en mindre ryggsäck.
1449 kr 1014 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Camp M45 är en ryggsäck med 45 liter i volym som kombinerar kapaciteten av en stor ryggsäck med stabiliteten, passformen och prestandan hos en mindre ryggsäck. Denna ryggsäck innehåller många unika funktioner såsom en BackDoor-panel som ger enkel tillgång till innehållet utan att behöva ta ut allt ur väskan innan du får tillgång till packningen längst ner. Komfort säkerställs av den nya XAir-ventilerade ryggen med en 3 mm ram av aluminiumtråd och andningsbara, ergonomiska axelband. Det vadderade midjebältet är avtagbart för mer tekniska aktiviteter och har en ficka med dragkedja samt en utrustningsögla. Det innovativa Balance Systemet använder axelremmarna för att samtidigt justera, komprimera och stabilisera lasten. Det avtagbara locket har ett stort huvudfack och ett mindre fack nedtill för värdesaker. Ryggsäcken har ett skydd som kan dras ut för att täcka öppningen när locket är borttaget. Ytterligare tekniska funktioner inkluderar två avtagbara fästen för isyxor, fästen för skidorna och externa hjälm-bärsystem som kan döljas när de inte används samt två stora elastiska fickor på insidan av huvudfacket för extra organisation. Ryggsäcken är även hydreringskompatibel.

Specifikationer
Volym: 45 liter
Vikt: 1300 g

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…