62146 -20%

Dmm Flight 45L

En repväska med en volym på 45 liter som rymmer ett 80 m rep och har extra utrymme för kläder och mat så att du får med dig det du behöver på flyget utan extra bagage. 
1. Välj Färg
Black
Blue
Red
2. Antal
En repväska med en volym på 45 liter som rymmer ett 80 m rep och har extra utrymme för kläder och mat så att du får med dig det du behöver på flyget utan extra bagage. 
1595 kr 1276 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i september
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Dmm Flight 45L är en repväska med en volym på 45 liter som rymmer ett 80 m rep och har extra utrymme för kläder och mat så att du får med dig det du behöver på flyget utan extra bagage. Denna repväska har remmar med en andningsbar mesh-finish för ökad komfort. Öppningsdesignen och de styva sidoväggarna är samma som på en resväska, vilket maximerar öppningsutrymmet och låter väskan behålla sin form när den är öppen. Handtagen tillåter dig lyfta väskan i ett upprätt läge, för du enkelt ska kunna röra dig inom kortare distanser. Repväskans interna utrustningsögla kan användas för att separera dina redskap från resten av väskans innehåll medan blixtlåsfickor möjliggör säker förvaring av värdefulla föremål. Den externa vadderade fickan ger enkel åtkomst samtidigt som den skyddar surfplattan, medan den inre fickan har en klämma för nycklarna så att du alltid vet var du har dem. En avtagbar presenning håller repen fria från smuts och skyddar dem mot slitage. Den har även färgkodade knytpunkter för att hålla ditt rep fritt från knutar.

Specifikationer
Volym: 45 liter
Vikt: 1.56 kg 

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-30%
-30%
-30%
-20%
-20% Black Diamond Crampon Bag - Slitstark förvaringsväska för dina stegjärn
-21% Metolius Big Wall Stuff Sack - Väska som organiserar din packning i haulbagen
Laddar…