61604 -20%

Mammut Sender Fast Adjust Harness

Extremt lättviktig klättersele med god andningsförmåga för både damer och herrar som passar till högpresterande sportklättring.
1. Välj Färg
Ocean/safety Orange
2. Välj Storlek
S
M
L
3. Antal
Extremt lättviktig klättersele med god andningsförmåga för både damer och herrar som passar till högpresterande sportklättring.
1399 kr 1119 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juni
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Mammut Sender Fast Adjust Harness är en extremt lättviktig klättersele med god andningsförmåga för både damer och herrar som passar till högpresterande sportklättring. Materialet är beskuret med laser för en bättre andningsförmåga och robusthet. Denna sele erbjuder snabbjustering av benöglor tack vare Fast Adjust buckles och en optimal vikt distribution för en enastående komfort. Selen är utrustad med två stora förformade utrustningsöglor för enkel fästning, två lättviktiga utrustningsöglor, ett fäste för kritpåse, fäste för fyra isskruvskarbiner och ett varm-smitt aluminiumspänne som är lätt att flytta. Klätterselen har en slitageindikator vid anknytningspunkten som är skyddad av högkvalitativ plast och som visar när selen måste bytas ut. Förvaringspåse för smidigare transport tillkommer.

Specifikationer
Vikt: 340 gram
Certifiering: CE EN 12277 Type C, UIAA

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…