60667

Osprey Aura Ag 50

Banbrytande backpacking-ryggsäck med 50 liter i volym som är designad för kvinnor.
1. Välj Färg
Challenger Blue
Gamma Red
Vestal Grey
2. Välj Storlek
WM
WS
3. Antal
Banbrytande backpacking-ryggsäck med 50 liter i volym som är designad för kvinnor.
2295 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Aura AG 50 är en banbrytande backpacking-ryggsäck med 50 liter i volym som är designad för kvinnor.
Vart än din äventyrslusta tar dig, till varma paradis eller iskalla smultronställen, så är Osprey Aura AG 50 en perfekt följeslagare. Ryggsäcken är utrustad med Ospreys unika AntiGravity-bärsystem med världens första fullt ventilerade höftbälte som ger dig en överlägsen kombination av komfort, ventilation och bärförmåga. Även om ryggsäcken är fullpackad till bristningsgränsen så känns den väldigt lätt tack vare ExoForm Biostretch-bärremmarna, avlastningsstången och Fit-on-the-Fly-höftbältet.

Ryggsäcken är också utrustad med InsideOut-kompressionsremmar som både ger ett utomordentligt stöd och minskar din trötthet samt för dig som räknar varje gram så kommer du säkert att uppskatta Ospreys FlapJacket-lösning som gör att du kan ta av topplocket men ändå få fortsatt skydd av utrustningen. Ifall det börjar regna så tar du snabbt fram det integrerade och avtagbara regnskyddet som finns placerat under topplocket samt för enkel åtkomst av din utrustning så finns det både en bottendragkedja och topplock, vilket innebär att du lätt får tag på dina grejer, oavsett situationen. 

Tack vare Osprey Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar kan du antingen sätta fast eller ta loss dina stavar utan att ta av dig ryggsäcken samt ett stort bottenfack med invändig avdelare och plats för sovsäck gör att du kan förvara utrustning separat när så behövs. Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, två dragkedjefickor på höftbältet, Kompatibilitet med Hydraulics-vätskesystem och Hydraulics LT-vätskesystem, justerbar rygglängd, lättviktsram samt stretchfickor på sidorna, invändigt fack för vätskesystem, invändig säkerhetsklämma för nycklar, löstagbara remmar för sovmadrass, stretchficka på framsidan, dragkedjeficka i nät under locket samt dubbla öglor för isyxor.

Produktfakta
Vikt: 2.01 kg
Max mått: 82 x 36 x 36 cm
Huvudmaterial: 100D x 630D Nylon Dobby

Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-22%
-27% Osprey Atmos Ag 65, ryggsäck på 65 liter
Laddar…