60450

Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Orange With Blue Multi

Snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter.
Antal
Snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter.
899 kr 795 kr
Lagerstatus: Leveranstid 7-10 dagar
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Fusion Nordic Light Matt Black, Orange With Blue Multi är ett par snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för amatör- och elitidrottare som håller på med cykel, skidor och andra krävande multisporter. Sportglasögonen erbjuder en stor, okrossbar cylindrisk lins med ventilation för ett maximalt synfält. Linsen är dessutom avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger och filterkategorier (köps separat). Glasögonens skalmar är utrustade med wire core som kan böjas för optimal passform och näsdelen är justerbar för att hitta den bästa komforten. Jawbone-teknologin låter dig anpassa både sikt och utseende, utan Jawbone får du ett maximalt synfält för att njuta av naturen och till eftermiddagens skakiga mountainbiketur kan du välja att ha hel ram på dina glasögon för bästa komfort.  Denna modell är anpassad för medelstora ansikten och är valet för dig med höga ambitioner och höga krav. Ett skyddsfodral och en putsduk medföljer.

Linsegenskaper
Fusion Nordic Light är utrustad med Nordic Light™-lins. En högteknologisk lins som avsevärt förstärker kontrasterna och färgerna, vilket innebär att du får en klar och skarp sikt vid sämre ljusförhållanden, exempelvis flatlight. Linsen tar bort blurriga färger mellan det blå och det gröna samt det gröna och de röda våglängderna. Dessa färgöverlapp blockeras av Nordic Light-linsen, vilket resulterar i betydligt högre kontrast och skärpa även under de tuffaste väderförhållanden. Ovanpå det har du inbyggd ventilation för bästa förutsättningar.

Material
Fusion modellen är tillverkad i Grilamid TR90 som är ett högteknologiskt material som garanterar flexibilitet och komfort i både polarkyla och ökenhetta – trots sin exceptionellt låga vikt (ca. 34 g).

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…