60449 -22%

Bliz Fusion Matt Camo Green, Smoke With Silver Multi

Snygga och lättviktiga sportglasögon som är perfekta för krävande sporter som cykel, skidor och multisporter.
Antal
Snygga och lättviktiga sportglasögon som är perfekta för krävande sporter som cykel, skidor och multisporter.
799 kr 621 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Fusion Matt Camo Green, Smoke With Silver Multi är ett par snygga och lättviktiga sportglasögon som är framtagna för att passa de mest krävande sporter som cykel, skidor och multisporter där både amatör- och elitidrottare ställer de högsta kraven på sin utrustning. Sportglasögonen erbjuder en stor, okrossbar cylindrisk lins med ventilation för ett maximalt synfält. Linsen är dessutom avtagbar och kan enkelt bytas ut mot andra linsfärger och filterkategorier (köps separat). Glasögonens skalmar är utrustade med wire core som kan böjas för optimal passform och näsdelen är justerbar för att hitta den bästa komforten. Jawbone-teknologin låter dig anpassa både sikt och utseende, utan Jawbone får du ett maximalt synfält för att njuta av naturen och till eftermiddagens skakiga mountainbiketur kan du välja att ha hel ram på dina glasögon för bästa komfort. Denna modell är anpassad för medelstora ansikten och är valet för dig med höga ambitioner och höga krav. 

Linsegenskaper
Fusion är utrustad med Hydro Lens Technology™. En okrossbar X-PC med hög optisk kvalitet för klar och skarp sikt i olika väderförhållanden. Linsen har komplett UV-skydd, minimalt brytningsfel, repskydd samt vattenavstötande egenskaper. Fusion har dessutom smart ventilation, som tillsammans med linsen ger dig de bästa tänkbara förutsättningarna.

Material
Fusion modellen är tillverkad i Grilamid TR90 som är ett högteknologiskt material med låg vikt och mycket hög flexibilitet.

Specifikation
Vikt: 34 g
Bredd: 146 mm
Längd (skalmar): 123 mm
Medföljer: Skyddsfodral, putsduk
OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…