60446

Bliz Matrix Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi

Oslagbara sportglasögon som är perfekta för cykel, längdskidåkning och andra multisporter.
Antal
Oslagbara sportglasögon som är perfekta för cykel, längdskidåkning och andra multisporter.
799 kr 695 kr
Lagerstatus: Leveranstid 7-10 dagar
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Matrix Nordic Light Matt Black, Violet With Blue Multi är oslagbara sportglasögon som är perfekta för cykel, längdskidåkning och andra multisporter. Sportglasögonen erbjuder ett brett cylindriskt synfält och smart ventilation som ger bästa möjliga sikt. Glasögonen har justerbara skalmar samt en justerbar näsdel för en fantastisk passform och en oslagbar komfort. Denna modell passar på medelstora ansikten och den utbytbara linsen innebär att du enkelt kan byta den mot andra filterkategorier och färger (köps till separat). Ett skyddsfodral och en putsduk medföljer.

Linsegenskaper
Matrix Nordic Light är utrustad med Nordic Light™. En högteknologisk lins i okrossbar X-PC som avsevärt förstärker kontrasterna och färgerna, vilket innebär att du får en klar och skarp sikt vid sämre ljusförhållanden, exempelvis flatlight. Linsen tar bort blurriga färger mellan det blå och det gröna samt det gröna och de röda våglängderna. Dessa färgöverlapp blockeras av Nordic Light-linsen, vilket resulterar betydligt högre kontrast och skärpa även under de tuffaste väderförhållanden. 

Material
Matrix modellen tillverkas i Grilamid TR90, vilket ger väldigt låg vikt – endast 34 gram – och oslagbar flexibilitet. Som bärare får du tack vare det högteknologiska materialet lika god komfort i stekande hetta som i isande kyla.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (1 OMDÖMEN)

Bekväma lätta och ett trevligt ljus.

Visar omdömen 1
Laddar…