60441

Bliz Peak Matt Black, Brown Polarized With Gold Mirror

Innovativa sportglasögon för dig som ägnar dig åt sporter och aktiviteter på höga höjder och i starkt solsken.
Antal
Innovativa sportglasögon för dig som ägnar dig åt sporter och aktiviteter på höga höjder och i starkt solsken.
1199 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Bliz Utrustning

Beskrivning

Bliz Peak Matt Black, Brown Polarized With Gold Mirror är ett par innovativa sportglasögon speciellt framtagna för dig som ägnar dig åt sporter och aktiviteter på höga höjder och i starkt solsken, då de ser till att du får bästa möjliga skydd för dina ögon, och slipper bli bländad. Sportglasögonen erbjuder en garanterat bekväm upplevelse tack vare att skalmändar och näsdel enkelt kan justeras efter dina önskemål så att du får den perfekta passformen. Avtagbara sidoskydd ser till att du kan stänga ut oönskat ljus och det tillhörande nackbandet håller glasögonen på plats. Denna modell är designad för mindre och normalstora ansikten. Ett skyddsfodral och en putsduk medföljer.

Linsegenskaper
Peak Polarized är utrustad med polariserade linser som tar bort irriterande reflektioner från solen, förstärker kontrasten och färgerna vilket leder till mindre trötta ögon när du använder solglasögonen under en längre tid. Linsen är en okrossbar X-PC och har komplett UV-skydd. Filterkategori 4-linsen är den bästa för starkt ljus, eftersom den släpper igenom minst mängd solljus och skyddar ögonen bäst.

Material
Peak Polarized tillverkas i Grilamid TR90. Det högteknologiska materialet ger låg vikt och hög flexibilitet. Dessutom är materialet lika bekvämt att ha på sig i starkt solljus som i kall vinterkyla. Peak Polarized väger bara 27 gram vilket ger dig en lätt känsla när du bär dem.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…