60362

Houdini Weather Tee

Helt ny typ av T-shirt för både damer och herrar, med samma funktioner som en vindjacka, men med korta ärmar som ger högre komfort och lägre vikt.
1. Välj Färg
Bucket Blue
True Black
2. Välj Storlek
XS
S
M
L
3. Antal
Helt ny typ av T-shirt för både damer och herrar, med samma funktioner som en vindjacka, men med korta ärmar som ger högre komfort och lägre vikt.
900 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Houdini Weather Tee är en helt ny typ av T-shirt för både damer och herrar, som har samma grundläggande funktioner som en vindjacka, men med korta ärmar som ger en lägre vikt, högre komfort och bättre ventilering. Därför kan du även använda plagget nära inpå kroppen som en teknisk T-shirt. T-shirten tillverkas av ett vind- och vattenavvisande material med bra andningsförmåga, som ger dig det där extra lilla väderskyddet från lättare vindar och korta skurar under alla dina outdooräventyr - oavsett om du använder den till löpning, paddling, skidåkning eller klättring. Materialet är dessutom ultratunt utan att det förlorar sin slitstyrka, och är konstruerat i en minimalistisk design som ger en känsla av viktlöshet. T-shirten är även otroligt packbar, och har förvaringsfickor i sidan, dragsko i nederkanten och UPF30.

Houdini Weather Tee fungerar bra för både damer och herrar, och är därför tillverkad i unisex-storlekar. Om du vill ha en storlek som är anpassad för damer rekommenderar vi att du väljer en storlek mindre än din normala storlek. Om du till exempel vanligtvis köper storlek M i tröjor, bör du alltså välja storlek S när du köper Houdinis Weather Tee. För herrstorlekarna väljer du den som stämmer överens med din vanliga storlek, det vill säga du väljer M om du vanligtvis har M.

Loose fit
Material: C9 Ripstop - 70% återvunnen polyester, 30% polyester

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

Laddar…