54348 -40%

Evolv Spark - Klätterskor

Nya Evolv Spark - en fantastisk skön all-round sko från Evolv.
1. Välj Färg
Green/Grey
2. Välj Storlek
10
10.5
11
11.5
12
12.5
13
13.5
14
15
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
3. Antal
Nya Evolv Spark - en fantastisk skön all-round sko från Evolv.
995 kr 597 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Evolv Skor

Beskrivning

Evolv Spark - Klätterskor

Nya Evolv Spark - en fantastisk skön all-round sko från Evolv.

Evolvs nya Spark är gjord på en helt ny läst från Evolv där fokus ligger på att göra en så bekväm sko som möjligt utan att för den skull tumma på prestandan.

Spark har Evolvs nya EAS system (Enhanced Arch Support) vilket innebär att skon ger extra bra stöd i fotvalvet. Gör att foten "distribueras" jämnare i skon, en konstruktion som verkligen gör skillnad för komforten.

Just att Spark är så bekväm gör att skon passar lika bra på klätterväggen inomhus som vid klättring utomhus, t ex vid tradklättring och långturer. Spark har den perfekta balansen mellan komfort, support och hållbarhet - viktigt just då skon sitter länge på foten.

Skon är tillverkad i högkvalitativt läder som är fodrad i häl och plös med 3-D Air Mesh för bästa komfort och ventilation. Inuti är skon ofodrad framtill i kombination med en innersula av nylon samt 3-D Air Mesh. Modellen har snörning framtill för bästa justeringsmöjlighet.

Spark är till formen, något som kallas semi-asymmetrisk, det gör att den lämpar sig bra även till personer med andra tån längre än stortån. Spark har Evolvs 4,2 mm Trax high friction leather och även VTR (various thickness rand) vilket innebär att randgummit är förstärkt på de områden där skon slits mest.

Som sagt - Spark är en riktigt bekväm klättersko!

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
Laddar…