54347 -40%

Evolv Nikita

Nya Evolv Nikita - en fantastisk skön all-round sko för tjejer.

1. Välj Färg
Violet/Grey
2. Välj Storlek
10
4
4.5
5
5.5
6
6.5
7
7.5
8
8.5
9
9.5
3. Antal

Nya Evolv Nikita - en fantastisk skön all-round sko för tjejer.

995 kr 597 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Evolv Skor

Beskrivning

Evolv Nikita - Klätterskor

Nya Evolv Nikita - en fantastisk skön all-round sko för tjejer.

Evolv har kommit med ytterligare en "low volume" sko för tjejer. Med" low volume" menas att skon och lästen är gjord för att passa de tjejer men även killar eller juniorer som har en smalare typ av fot. Nikita är otroligt bekväm och passar lika bra på klätterväggen inomhus som vid klättring utomhus, t ex vid tradklättring. Viktigt att ha en skön sko just då skon sitter länge på foten.

Skon är tillverkad i högkvalitativt läder som är fodrad i häl och plös med 3-D Air Mesh för bästa komfort och ventilation. Förutom som sagts att Nikita är otroligt bekväm så har den Evolvs nya EAS system (Enhanced Arch Support) vilket innebär att skon ger extra bra stöd i fotvalvet. Gör att foten "distribueras" jämnare och det känns verkligen skönt.

Skon är till formen, det som kallas semi-asymmetrisk. Gör att den lämpar sig även till personer med andra tån längre än stortån. Inuti är Nikita ofodrad framtill i kombination med en innersula av nylon samt 3-D Air Mesh. Modellen har snörning framtill för bästa justeringsmöjlighet.

Nikita har Evolvs 4,2 mm Trax high friction leather och även VTR (various thickness rand) vilket innebär att randgummit är förstärkt på de områden där skon slits mest.

Nikita är en riktigt skön all-round sko med ett attraktivt utseende – måste testas!

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
Laddar…