54344 -20%

Evolv Kira Women

1. Välj Färg
Teal
2. Välj Storlek
34
34.5
35
35.5
36
37
37.5
38
39
39.5
40
41
41.5
42
42.5
3. Antal
1195 kr 956 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Evolv Skor

Beskrivning

Evolv Kira Women.

Nya Kira från Evolv - riktigt teknisk all-round sko för tjejer

Kira är ytterligare en modell bland Evolvs skor som återfinns under kategorin \"low volume\". En sko framtagen framförallt för de tjejer som har en smalare fot men även självklart för killar och juniorer med samma typ av form på foten.

Förutom att själva lästen är smalare så är även hälpartiet anpassat för en smalare häl för att ge god komfort men även för att vara mer effektivt vid t ex heel hooking.

Kira är helt ofodrad för att få mer \"känsla\" under själva klättringen. Överdelen av skon är gjord i Synthratek VX, ett starkt syntetmaterial med minsta möjliga stretch.

Kira har ett smart velcro system som går att ställa in vilket gör den enkel att ta på och av, denna typ av stängning gör även att skon får en extra bra passform.

Kira har en asymmetrisk form och en mellansula som löper längs med hela skon vilket bidrar till stabilitet på kanter, vid jamning eller svaklättring. Själva yttersulan har neutral (platt) profil, dvs en sko för den lite mer avancerade klättrare som inte vill ha en böjd profil s.k toe down.

Skon har Evolvs VTR (various thickness rand), ett randgummi som varierar i tjocklek där skon utsätts för extra slitage - bidrar till att förlänga livet på skorna, dessutom är denna sko är vegan-vänlig.

Kira är en bekväm teknisk all-round sko som påminner om den mycket populära modellen Pontas som designades av Chris Sharma.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-25%
Laddar…