Petzl Selena Harness

En damsele med fasta benslingor, fyra materialslingor och en slinga för utrustningskarbin. Passar perfekt för traditionell klippklättring och långturer.
1. Välj Storlek
XS
S
M
L
2. Antal
En damsele med fasta benslingor, fyra materialslingor och en slinga för utrustningskarbin. Passar perfekt för traditionell klippklättring och långturer.
945 kr 803 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 49 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Petzl Selena Harness är en damsele med fasta benslingor, fyra materialslingor och en slinga för utrustningskarbin. Passar perfekt för traditionell klippklättring och långturer då selen är väl ventilerad har ett material som torkar snabbt. Det elastiska materialet på benslingorna gör att de sitter tajt men ändå bekvämt. Selens materialval och konstruktion är utvalt för att ge maximal komfort, bra ventilation och hög slitstyrka. De två bakre materialslingorna är mjuka för att selen ska kunna användas bekvämt tillsammans med en ryggsäck. Utrustad med två öglor för Petzl Caritool (säljs separat). Selena är speciellt utformad för kvinnokroppen där midjebältet är placerat något högre än på en herrsele och relationen i storlek mellan midja och benslingor har anpassats efter kvinnokroppens utformning. 

Storlekar:

XS: 65-71 cm midja, 48-53 cm lår, vikt 370 g 
S: 71-77 cm midja, 52-57 cm lår, vikt 390 g 
M: 77-84 cm midja, 55-60 cm lår, vikt 420 g 
L: 84-92 cm midja, 57-62 cm lår, vikt 450 g 

Material: nylon, polyester, EVA, polyuretan, aluminium, högmodul polyeten
Certifiering: CE EN 12277 typ C, UIAA
Sele finns i en skyddande bärväska
3 års garanti

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…