51558

Patagonia M's Micro Puff Hoody

Vattenavvisande luvjacka för herrar med syntetisk isolering - utmärkt om du inte vill använda en vanlig dunjacka!
1. Välj Färg
Fire
Forge Grey
Black
2. Välj Storlek
S
M
L
XL
3. Antal
Vattenavvisande luvjacka för herrar med syntetisk isolering - utmärkt om du inte vill använda en vanlig dunjacka!
2999 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Patagonia Micro Puff Hoody för herrar är en lätt och vattenavvisande jacka som blockerar både vind och snö. Jackan är isolerad med syntetisk PlumaFill, ett material som ger samma värme och kompressibilitet som dun, men som behåller värmen även när det blir blött som andra syntetiska isoleringar. Den här kviltade jackan är alltså ett perfekt alternativ för dig som inte vill använda vanliga dunjackor, men ändå vill ha en perfekt jacka till dina alpina äventyr. Jackan har en hjälmkompatibel luva, och stängda handvärmarfickor, där den vänstra fickan också går att använda som stuffsack, samt interna drop-in-fickor på baksidan av handvärmarfickorna. Både ärmslut och fåll är elastiska, medan dragkedjan har både stormslå och zipgarage. 

Vikt: 264 g 

Material: 
Skal och foder:
10-denier 100% nylon ripstop Pertex Quantum med DWR-yta (durable water repellent) 
Isolering: 65 g PlumaFill 100% polyester

OMDÖMEN

4,66666666666667 5
5 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Toppenjacka på turen. Värmer otroligt bra speciellt när den används som förstärknings plagg under vindjackan

Enligt min erfarenhet är upplevelsen av värme från kläder/utrustning inviduell. Med det sagt, jag är förvånad hur mycket den faktiskt värmer med tanke på hur tunn och lätt den är. Som tidigare nämnts gillar jag också stretchen vid midja och ärmslut. Det enda minuset jag har är att yttertyget är tunnt så jag skulle inte ta den ut på en hård skogsprommenad genom grenar och ris, men det är inte heller tanken med den här jackan, därav drar jag inte av på betyget.

En jacka som lämpar sig väl som vindjacka vid väder då det råder plusgrader. Vid minusgrader har det mer funktionen som ett förstärkningsplagg under en dumjacka eller skaljacka. Stort plus att jackan har stretch vid ärmsluten och vid midjan. Packningsmöjlighet är god med tanke på den nätta vikten.

Visar omdömen 3

Andra har också köpt

Laddar…