48571 -22%

Bliz Peak

Tekniskt avancerade sportglasögon till dam och herr, som passar perfekt vid sporter och aktiviteter på höga höjder. 
1. Välj Färg
Matt Black
2. Antal
Tekniskt avancerade sportglasögon till dam och herr, som passar perfekt vid sporter och aktiviteter på höga höjder. 
1499 kr 1163 kr
Lagerstatus: Leveranstid 7-10 dagar
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Bliz Peak är ett självklart val för dig som gärna väljer aktiviteter på många meter över havet. Oavsett om det är vintersport, vandring eller annan aktivitet på hög höjd, är rätt skydd för ögonen en absolut nödvändighet. Därför har vi Peak ULS Photocromic. Tekniskt avancerade sportglasögon i högsta kvalitet. Nano ULS Photocromic™-linsen skyddar ögonen mot det starka solljus som annars kan bli så besvärligt på höga höjder. Linsen anpassar sig automatiskt efter styrkan på solljuset, och du som bärare har alltså inte bara ett par snygga och bekväma glasögon, utan alltid 100% skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar.
Peak är en unisexmodell som passar normalstora ansikten. Med det tillhörande nackbandet håller du alltid glasögonen på plats.

Linsegenskaper
Peak ULS Photocromic är utrustad med en högteknologisk lins i okrossbar X-PC med fotokromatiska egenskaper som mörknar/ljusnar automatiskt efter styrkan på solljus (UV-ljus). Linsen som är i X-PC material levererar även komplett UV-skydd, minimalt brytningsfel, repskydd, imskydd, multicoating och samt är vattenavstötande. Totalt 9 värdefulla linsegenskaper i en och samma lins. En unik kombination av bästa möjliga skydd, komfort och sikt på samma gång.

Material
Peak tillverkas i Grilamid TR90, ett högteknologiskt material som ger låg vikt och hög flexibilitet. Dessutom är materialet lika bekvämt att ha på sig i starkt solljus som i kall vinterkyla. Peak är riktiga lättviktare, glasögonen väger bara 27 gram vilket ger dig en lätt känsla.

Justeringsmöjligheter
Hitta perfekt passform med Peaks justerbara detaljer. Peak har avtagbara delar på sidan för att stänga ute oönskat ljus. Näsdel och skalmändar kan enkelt justeras efter just dina önskemål. Peak är en garanti för en bekväm upplevelse.

Teknisk information
  • Omslutande båge för extra skydd mot solens strålar 
  • Sidosköldar för extra skydd mot solens strålar
  • Avtagbara gummidelar för en skräddarsydd upplevelse 
  • Ultra Lens Sciense™ 
  • Justerbar näsdel i friktionsgummi 
  • Justerbara skälmändar i friktionsgummi
  • Medföljande nackband 
  • Medföljande hårt fodral

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…