48270

Osprey Radial

Den perfekta ryggsäcken för pendlingen.
1. Välj Färg
Black
Rise Orange
2. Antal
Den perfekta ryggsäcken för pendlingen.
1495 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Den eleganta ryggsäcken Osprey Radials goda ventilering och komfort gör den idealisk för aktiv pendling. AirSpeed™-systemet, med en upphängd ryggpanel i mesh, skapar ett luftflöde mellan din rygg och ryggsäcken, och håller dig sval medan du är i rörelse. Det integrerade Kickstand-systemet håller din ryggsäck på rätt köl och gör det lätt att komma åt saker.

De dagar du behöver ha mycket saker med dig kan ryggsäcken göras större tack vare expansionssystemet med blixtlås. Det betyder att din ryggsäck kan gå från att rymma 26 liter till 34 liter på ett ögonblick. Ska du inte ha så mycket med dig? Inga problem, stuva in expansionssystemet med hjälp av blixtlåset och cykla iväg. Det finns också en mängd funktioner för ordning och reda; med LidLock™-hjälmfästet kan du förvara hjälmen på utsidan av ryggsäcken. Det vadderade fodralet för laptop och surfplatta skyddar din tekniska utrustning, och det integrerade, väl synliga regnskyddet kan vecklas ut när vädret snabbt ändras.

Egenskaper
Justerbar AirSpeed™ ryggpanel med elastiskt nät
Dragkedjeförsedd expansion lägger till ytterligare 8L 
Integrerat stöd håller ryggsäcken på rätt köl och gör innehållet lättillgänglig
Vadderad dragkedja för laptop eller surfplatta
Integrerat och löstagbart regnskydd
Dragkedjeförsedd ficka med repfritt foder för solglasögon och elektronik

Fakta
Vikt: 1.5 kg
Maxdimension (cm): 52 (l) x 35 (w) x 30 (d) 
Huvudmaterial: 210D Nylon Dobby

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Bra väska! nöjd köpare!

En mycket bra ryggsäck, i mitt fall för resor på cykel till och från jobbet. I huvudfacket får man med sig veckans alla kläder samt den dagliga lunchlådan, frukt etc. I näst största utrymmet får man elegant plats med plånbok, företagets och min privata mobiltelefon. I ena sidofacket ryms alla cykelbelysningarna. Expanderbarheten av ryggsäcken är också mycket användbar. Slutligen så fungerar Airspeed mycket bra. Highy recommended !

Visar omdömen 2
Laddar…