48245

Osprey Daylite

Mångsidig, lätt ryggsäck designad för att snabbt kunna fästas fast på en Aether, Ariel, Porter, Farpoint 80 eller SoJourn.
1. Välj Färg
Black
Petrol Blue
Real Red
2. Antal
Mångsidig, lätt ryggsäck designad för att snabbt kunna fästas fast på en Aether, Ariel, Porter, Farpoint 80 eller SoJourn.
595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Daylite är en mångsidig, lätt ryggsäck designad för att snabbt kunna fästas fast på en Aether, Ariel, Porter, Farpoint 80 eller SoJourn, vilket gör den till en praktisk partner under dina längre äventyr. Den ventilerade ryggpanelen av spacermesh har ett löstagbart höftbälte samt ryggsäcken har också en vadderad ficka för dator eller surfplatta som ger extra skydd. 

Det invändiga facket för vätskesystem rymmer en Hydraulics-vätskeblåsa eller en Hydraulics LT-vätskeblåsa samt ryggsäcken har också har dubbla nätsidofickor och kompressionsremmar med klickspännen. Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, en dragkedjeförsedd panelöppning, ett innerfack för dokument, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, fäste för cykellampa, ett löstagbart näthöftbälte etc.

Produktfakta:

Volym: 13 liter
Vikt: 0,45 kg
Mått: 46 x 24 x 22 cm

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…