48236

Osprey Exos 58

Lättare än lättast.
1. Välj Färg
Blaze Black
2. Välj Storlek
lg
md
SM
3. Antal
Lättare än lättast.
2000 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i september
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Letar du efter en ryggsäck som väger minimalt men ändå erbjuder dig bästa möjliga funktionalitet? Osprey Exos 58 är en välventilerad lättviktsryggsäck som ger dig optimal komfort och stabilitet på flerdagsturer där du behöver röra dig snabbt och lätt. En AirSpeed-ryggpanel ger bra luftflöde mellan din rygg och ryggsäcken för svalka i lite varmare temperaturer samtidigt som den ger bra stabilitet. Ryggsäcken har också en smart FlapJack-lösning som låter dig ta bort topplocket ifall du vill spara in på vikten.

Att hålla packningen på plats och under kontroll är väldigt enkelt med hjälp av de reglerbara kompressionsremmarna som finns längs båda sidorna. Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, ett invändigt fack för vätskesystem, en ögla för yxa, stretchfickor på sidorna, en stretchficka på framsidan, löstagbara remmar för sovmadrass, lättviktsram, repfästpunkter, Stow-on-the-Go-fästen för dina vandringsstavar, meshficka i topplocket samt kompatibilitet med Hydraulics-vätskesystem och Hydraulics LT-vätskesystem.

Produktfakta:

Vikt: 1.23 kg
Max mått: 80 x 41 x 37 cm
Huvudmaterial: 100D High Tenacity Nylon Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

4,33333333333333 5
4 Av 5 (3 OMDÖMEN)

Nästan 5 stjärnor, och då är jag kräsen! Hade bärsystemet klarat 4-5kg mer så hade det varit full pott. Men då hade väskan säkert vägt 200g till. Jag tror man bör hålla sig under 13kg vid turer på mer än 15km (beror på hur van man är att bära givetvis...), Efter 15km så började det kännas att bärsystemet är light så att säga. Innan dess var väskan superskön!  Smarta funktioner! Nätfickorna utanpå fungerar över förväntan!

Så Nice. Smarta lösningar, lagom med fickor, lätt och smidig. Har inget att klaga över alls. Min favorit numera på mina vandringar, stora som små äventyr.

Superlätt men ändå bekväm ryggsäck för lättare packning. Avråder er att packa allt för tungt i väskan. Lite drygt 10 kg fungerar bra men när det blir tyngre kan man önska sig lite mer stabilitet av axelremmarna, det skar in i mina axlar när jag bar tyngre och jag gärna bar ryggsäcken med händerna under axelremmarna. Jag är 185 cm lång och kvinna med slank kropp och när man inte är så stark och vill lägga vikt på innehållet och inte ryggsäcken är ryggsäcken utmärkt.

Visar omdömen 3

Andra har också köpt

Laddar…