47441

Aelvdal Städjan 2 Person Tent

Rymligt kupoltält för två personer till äventyren mellan vår och höst.
1. Välj Färg
Yellow
2. Antal
Rymligt kupoltält för två personer till äventyren mellan vår och höst.
1995 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i februari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Mer från Aelvdal OUTLET

Beskrivning

Aelvdal Städjan 2 Person Tent är ett rymligt kupoltält för två personer, som ger dig en bekväm plats att sova med skydd från vädret under outdooräventyren mellan vår och höst. Tältet tillverkas utvändigt av vattentäta material med tejpade sömmar, medan det andningsbara innertältet i kombination med de två öppningarnas mesh-dörrar ger tältet en bra ventilation och en behaglig miljö invändigt. 

Teknisk information
Mått
: 210 x 140 x 115 cm
Vikt: ca 3.16 kg
Yta: 2.94 m2
Yta, vestibul: 0.63 m2
Material, yttertält: 210T polyester, PU 3000 mm
Material, innertält: 210T polyester och nylon-mesh
Material, golv: 210D Oxford-tyg, PU 5000 mm
Tältstänger: Aluminium, 8.5 mm, 2 stycken
Tältpinnar: Aluminium, 10 stycken
Tältlinor: 2 stycken

OMDÖMEN

4,8 5
5 Av 5 (5 OMDÖMEN)

Lätt att sätta upp, rymligt och inte för tungt för ett sådant ändå stort tält. Bra med dubbla dörrar för ventilation och för att kunna gå in från varsitt håll. Den hade fått 5 stjärnor om vikten hade varit lättare.

Tältade ute på kal fjället, tål kraft vind och väta utan problem. Dock lite liten bidé och svårt att spänna ut den helt på den sida man vill gå in på. Spänner du ut yttertältet helt kan du inte stänga dragkedjan. Annars supernöjd! Riktigt bra tält för priset!

Duk, pinnar, stänger och sömmar andas kvalité. Enkelt att sätta upp med endast 2 stänger diagonalt och sedan yttre duk som slängs över. Väldigt rymligt invändigt både på bredden och höjden. Kanon med 2 rejäla ingångar. Smart flyttbar förvaring i taket med 2 mindre fickor, inbyggd krok för lampa och varsin förvaring med 2 fickor (1 större och 1 mindre) i tältets vardera hörna. Dubbel ventilation i taket och man kan även rulla upp nedre tältduken på 2 av sidorna för bättre ventilation. Myggnät inbyggt i båda absid"dörrarna". Prisvärt vid fullt pris men ett riktigt kap för 998:-! Enda minuset är att endast 2 stormlinor följde med som man får köpa till isåfall till de andra 4 fästena. Supernöjd!

"Det regnade kraftigt i natt, kraftig blåst stundtals"! Jag är så nöjd med detta tält, yttertältet fuktigt på insidan av kondens och utsidan på grund av regn, men innertältet torrt och fint! Inga läckor vad jag kunde se från yttertältet, när vi plockade ur tältet! Bra ventilation och smarta lösningar på ventilations öppningarna! Nöjd med takhöjden. Nöjd att det går att öppna upp från båda sidor, för att vädra. Rymligt nog att starta lilla köket och kocka vatten till frukosten.

Visar omdömen 5
Laddar…