44628

Osprey Talon 18

Mångsidig ryggsäck för aktiviteter som kräver mycket energi.
1. Välj Färg
Black
Martian Red
2. Välj Storlek
M/L
S/M
3. Antal
Mångsidig ryggsäck för aktiviteter som kräver mycket energi.
1195 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Talon 18 har en ren och modern design och är en mångsidig ryggsäck för aktiviteter som kräver mycket energi. Den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Talon 18 är fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, en ögla för en isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt på lockets insida finns ytterligare en praktisk ficka där du kan förvara mössa, handskar och andra småsaker som du behöver ha lättillgängliga.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Talon 18 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek XS.

Produktfakta:
Max mått: 50 x 27 x25 cm
Vikt: M/L: 0,64 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…