44616

Osprey Talon 22

Ryggsäck för alla äventyr.
1. Välj Färg
Black
Ultramarine Blue
2. Välj Storlek
M/L
S/M
3. Antal
Ryggsäck för alla äventyr.
1295 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Talon 22 har en ren och modern design och är en ryggsäck för alla äventyr och är den perfekta allroundryggsäcken. Den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Talon 22 har en justerbar rygglängd, vilket gör att du kan ställa in ryggsäcken så att den passar dig perfekt och blir så bekväm att bära som möjligt. Ryggsäcken är också fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, LidLock-fäste för hjälm, en ögla för en isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt ovanpå locket finns ytterligare en praktisk ficka för handskar, mössa, karta och annat som du behöver ha lättillgängligt. På ryggsäckens framsida finns en lite större PowerMesh-ficka där du kan förvara en våt jacka eller ett extra lager ombyte.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Talon 22 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek S.

Produktfakta:

Max mått: 51 x 28 x28 cm
Vikt: M/L: 0,81 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Superbra ryggsäck. Perfekt för cykling!😀

Visar omdömen 2

Andra har också köpt

-27% Osprey Atmos Ag 65, ryggsäck på 65 liter
Nyhet
-22%
-25% Osprey Renn 65, vandringsryggsäck för kvinnor
Laddar…