44615

Osprey Sirrus 50

Ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära.
1. Välj Färg
Black
2. Välj Storlek
WS/WM
3. Antal
Ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära.
1800 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Sirrus 50 är en ryggsäck med klassisk form och rena linjer som dessutom är ovanligt bekväm att bära, vilket gör den mycket populär bland vandrare och campare som vill ha en dagsryggsäck med god ventilation och kapacitet för camping- och övernattningsutrustning, flera extra ombyten och utrustning för ostadigt väder. Sirrus 50 är särskilt anpassad för kvinnor med höftbälte, sele och ryggpanel som är ergonomiskt utformade samt har ett justerbart ventilerat AirSpeed-ryggsystem med inspiration från Ospreys AntiGravity-teknik. Ryggpanelen och höftbältet i ett stycke kombineras med ett uppspänt nät som ger ökat luftflöde, vilket gör ryggsäcken bekväm att bära i varmare klimat även när packningen är tung.

Det löstagbara regnskyddet som förvaras i det nedre facket ökar vädertåligheten och det slitstarka nylonmaterialet ger hög hållbarhet. Ryggsäcken har också ett lock med dubbla klickspännen, snörfäste och en stor lättillgänglig ficka i locket. Expanderfickan med vertikal dragkedja på ryggsäckens framsida är praktisk om du behöver ha en jacka eller ett extra ombyte nära till hands samt på ryggsäckens ena sida finns en vertikal dragkedja så att du kan komma åt huvudfacket utan att öppna topplocket. I botten av ryggsäcken finns ett dragkedjeförsett fack för sovsäck med invändig avdelare så att du enkelt kan förvara utrustning separat. 

Andra praktiska egenskaper är en bröstrem med visselpipa, åtkomst från topplocket, två dragkedjefickor på höftbältet, Stow-on-the-Go-fästen för vandringsstavar, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, kompressionsremmar på sidorna, ögla för yxa, ett utvändigt fack för vätskesystem etc. Osprey Sirrus 50 är den perfekta ryggsäcken för långa dagar när du ska ut och campa med lättare utrustning under vår, sommar och höst. Ryggsäcken är kompatibel med alla Hydraulics- och Hydraulics LT-vätskesystem.

Produktfakta:
Max mått: 68 x 32 x 35 cm
Vikt: 1,63 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

5 5
5 Av 5 (2 OMDÖMEN)

Bra passform och storlek. Många bra egenskaper och funktioner. Super med inbyggt regnskydd.

Suverän ryggsäck ! Både lätt och rejäl med många bra lösningar

Visar omdömen 2

Andra har också köpt

Laddar…