44605

Osprey Aether Ag 70

Bekväm, stabil och sval ryggsäck gjord för flerdagsturer med stor packning.
1. Välj Färg
Adirondack Green
Neptune Blue
2. Välj Storlek
Large
Medium
3. Antal
Bekväm, stabil och sval ryggsäck gjord för flerdagsturer med stor packning.
2595 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i mars
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Aether AG 70 är en bekväm, stabil och sval ryggsäck gjord för flerdagsturer med stor packning. Med hjälp av Ospreys prisbelönta AG AntiGravity-system sitter ryggsäcken bekvämt med god ventilation samt den nya generationens höftbälte IsoForm går att anpassa individuellt. Det elastiska nätmaterialet i ryggen kombineras med styva, avlastande segment i ryggpanelen så att belastningen förs över till de större muskelgrupperna i benen, vilket gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära.

Organisation och åtkomlighet är A och O på långa turer och därför har ryggsäcken många öppningar, bland annat med J-formad dragkedja på framsidan och ett långt dragkedjeförsett fack för sovsäck med invändig avdelare. Ryggsäcken har också flera fickor i locket som dessutom är avtagbart. Utan lock skyddas ryggsäcken av det utfällbara FlapJacket-topplocket. Med hjälp av funktioner som integrerat regnskydd, Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, InsideOut-kompressionsremmar och flera fästpunkter kan du bära utrustningen precis som du vill. Andra praktiska egenskaper är ett utvändigt fack för vätskesystem, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, löstagbara remmar för sovmadrass, bröstrem med visselpipa, stretchficka på framsidan, dubbla öglor för isyxor etc.

Nyckelfunktioner:
AG AntiGravity 3D suspended mesh ryggpanel/höftbälte
Åtkomst från topplocket
J-formade dragkedjor på framsidan
Justerbar rygglängd
Integrerat och löstagbart regnskydd
IsoForm CM individuellt formbart höftbälte

Produktfakta:
Volym: M: 70 liter
Vikt: M: 2,33 kg
Max mått: 85 x 40 x 34 cm

OMDÖMEN

4,42857142857143 5
4 Av 5 (7 OMDÖMEN)

Blev helt tagen över hur bra ryggsäcken sitter. Framförallt midjebältet! Jag har arbetat som militär ett antal år så är van att gå med ryggsäck. Ändå har jag aldrig varit med om en ryggsäck som omsluter bäraren som denna gör. En nackdel tycker jag vara att den europeiska modellen saknar dagsväskan i topplocket som den icke Europeiska har.

Grymt bekväm! Mycket bra kvalitet! Rekommenderas!

Köpte en till sonen. Har vandrat 2 dagar nu och det ”gnekar” från bärsystemet. Alltså det låter illa vid varje steg. Förhoppningsvis försvinner ljuden med tiden.

Perfekt för vandring och backpacking. Bekväm trots tuffa 'omständigheter' och tung packning.

Lätt ryggsäck med smarta funktioner som tex att man kan ta av locket. Bygger högt över huvudet så tyngden balanseras ok.

Vandrat långa sträckor med denna ryggsäck och den satt skönt på både axlar och höfter. Lite svår att sätta på sig själv då stödet runt höften är stelt.

Snygg och bekväm ryggsäck som är enkel att justera efter sin längd. Perfekt för oss som är lite korta i rocken. Går lätt att bära trots lite tyngre packning.

Visa fler omdömen
Visar omdömen 7
Laddar…