44603 -25%

Osprey Hikelite 26

Den perfekta följeslagaren för kortare vandringsturer.
1. Välj Färg
Bacca Blue
Black
Shiitake Grey
Tomato Red
2. Antal
Den perfekta följeslagaren för kortare vandringsturer.
895 kr 671 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i december
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Hikelite 26 är en mycket funktionell ryggsäck som har allt du behöver för dagslånga vandringsturer och passar lika bra för män som för kvinnor. En AirSpeed-ryggpanel ger bra luftflöde mellan din rygg och ryggsäcken samtidigt som den ger bra stabilitet samt ifall det börjar regna så tar du enkelt fram det integrerade, löstagbara regnskyddet som finns i en ficka vid botten av ryggsäcken. Ryggsäcken är också kompatibel med Hydraulics-vätskesystem och Hydraulics LT-vätskesystem.

För bästa möjliga passform och bärkomfort så har ryggsäcken också ett löstagbart höftbälte och en justerbar bröstrem. Andra praktiska egenskaper är ett invändigt fack för vätskesystem, en invändig säkerhetsklämma för nycklar, en lättviktsram, en bröstrem med visselpipa, stretchfickor på sidorna, en dragkedjeförsedd panelöppning, en stor ficka på framsidan och en dragkedjeförsedd ficka med repfritt foder perfekt för att förvara solglasögon eller elektronik.

Produktfakta:
Vikt: 0,76 kg
Max mått: 48 x 28 x 28 cm
Huvudmaterial: 100D Nylon Mini Diamond Shadow

OMDÖMEN

4,75 5
5 Av 5 (8 OMDÖMEN)

Perfekt för cykling då den har en ventilerad nätryggpanel. Har plats för 17 tums laptop, men på grund av det välvda utrymmet så finns det inte så mycket plats kvar. För min del så är utrymmet tillräckligt eftersom mitt enda krav är cykelpendling med dator.

Riktigt bra dagsryggsäck! Precis vad jag sökte. Min tredje Ospreysäck! Kvalitet rakt igenom!

Ryggan har en perfekt storlek och jag gillar att den har fack för vätskesystem och det är bra att det är ram i den det gör att man får bra ventilation mot ryggen dessutom inbyggt regnskydd ja man skulle kunna tro jag jobbar på Osprey Just ja det är ju dessutom bra meshfickor i stretch på sidorna vilket håller termosen bra på plats

Perfekt storlek för vardagsanvändning. Gillar facken som finns, det inbyggda regnskyddet då jag cyklar året runt, samt hur den sitter på höften (även om den större modellen sitter ännu skönare, dock också är för stor och inte lika lätt att bara öppna snabbt). Gillar att den har dubbla sidofickor för flaska etc.

Jättefin kvalitet och perfekt passform!

Det känns som en genomtänkt ryggsäck som är väldigt lätt. Svårt att bedöma om den låga vikten gör den mindre robust och slitstark.

En bra ryggsäck som är skön att bära. Storleken räcker gott för dagsvandring. Är nöjd med ryggsäcken.

Visa fler omdömen
Visar omdömen 8

Andra har också köpt

-27% Osprey Atmos Ag 65, ryggsäck på 65 liter
Nyhet
-22%
-25% Osprey Renn 65, vandringsryggsäck för kvinnor
Laddar…