44598

Osprey Tempest 20

Lätt, bekväm och hållbar ryggsäck särskilt anpassad för kvinnor med höftbälte, sele och ryggpanel som är ergonomiskt utformade.
1. Välj Färg
Black
Mystic Magenta
2. Välj Storlek
WS/WM
3. Antal
Lätt, bekväm och hållbar ryggsäck särskilt anpassad för kvinnor med höftbälte, sele och ryggpanel som är ergonomiskt utformade.
1295 kr
Lagerstatus: Ej i lager
Handla nu
Betala i januari
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Hemleverans
Från 59 kr*
Gratis frakt*
För beställningar
över 595 kr (ej outlet)
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Tempest 20 är en lätt, bekväm och hållbar ryggsäck särskilt anpassad för kvinnor med höftbälte, sele och ryggpanel som är ergonomiskt utformade. Ryggsäcken har en ren och modern design och är en ryggsäck för alla äventyr, vilket gör den till den perfekta allroundryggsäcken. Den rymmer allt du behöver under långa dagar ute i det fria samt den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Tempest 20 har en justerbar rygglängd, vilket gör att du kan ställa in ryggsäcken så att den passar dig perfekt och blir så bekväm att bära som möjligt. Ryggsäcken är också fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar,  LidLock-fäste för hjälm, en ögla för en isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt ovanpå locket finns ytterligare en praktisk ficka för småsaker som du behöver ha lättillgängliga. På ryggsäckens framsida finns en lite större PowerMesh-ficka där du kan förvara en våt jacka eller ett extra lager ombyte.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Tempest 20 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek S.

Produktfakta:

Max mått: 50 x 28 x 27 cm
Vikt: 0,75 kg

OMDÖMEN

Visar omdömen 0

Andra har också köpt

-20% Osprey Rook 65, vandringsryggsäck
-20% Osprey Aether Ag 60, ryggsäck på 60 liter
-20%
-20% Osprey Daylite är en lätt och mångsidig ryggsäck
-20% Osprey Aether Ag 70, vandringsryggsäck på 70 liter
-20% Osprey Daylite är en lätt och mångsidig ryggsäck
-20% Osprey Talon 18, ryggsäck
-20%
Laddar…