44595

Osprey Talon 33

En ryggsäck för alla äventyr.
1. Välj Färg
Black
Martian Red
Ultramarine Blue
2. Välj Storlek
M/L
S/M
3. Antal
En ryggsäck för alla äventyr.
1400 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i november
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på våra omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Osprey Talon 33 har en ren och modern design och är en ryggsäck för alla äventyr och är gjord för att passa i bergen. Den rymmer allt du behöver allt du behöver under långa dagar ute i det fria samt den nya räfflade AirScape-ryggpanelen är smart utformad med sömlösa kroppsnära bärremmar från rygg till höftbälte. Systemet ökar luftgenomströmningen och gör ryggsäcken ännu bekvämare att bära. Packningen sitter tätt intill kroppen och belastningen fördelas jämt över höfterna.

Talon 33 har en justerbar rygglängd, vilket gör att du kan ställa in ryggsäcken så att den passar dig perfekt och blir så bekväm att bära som möjligt. Ryggsäcken är också fullt utrustad med innovativa lösningar som Stow-on-the-Go-fäste för vandringsstavar, två öglor för isyxa och InsideOut-kompressionsremmar. I fickorna med dragkedja på höftbältets båda sidor kan du förvara mindre saker som du behöver komma åt snabbt som exempelvis telefon, energitillskott eller GPS samt ovanpå locket finns ytterligare en praktisk ficka för handskar, mössa, karta och annat som du behöver ha lättillgängligt. På ryggsäckens framsida finns en lite större PowerMesh-ficka där du kan förvara en våt jacka eller ett extra lager ombyte.

När du är aktiv så är det viktigt att du dricker och därför är det enkelt att fylla på vätskeförrådet via det utvändiga facket med upphängningsögla. Andra praktiska egenskaper är en invändig säkerhetsklämma för nycklar, en invändig kompressionsrem, fäste för cykellampa, bröstrem med visselpipa etc. Osprey Talon 33 är kompatibel med alla Hydraulics-vätskesystem och regnskyddet High Vis Raincover storlek S.

Produktfakta:
Max mått: 62 x 30 x29 cm
Vikt: M/L: 0,91 kg Osäker på storlek ? Klicka för detaljerad måttabell >>>.

OMDÖMEN

4,25 5
4 Av 5 (4 OMDÖMEN)

Lätt och behändig ryggsäck med flera bra funktioner. Kan rekommenderas för dagsturer. Hade klickspännena varit lite större så hade blivit 5 stjärnor.

Jag är mycket nöjd med produkten jag köpte, ryggsäck Osprey Talon 33, och leveransen gick snabbt.

Visar omdömen 4

Andra har också köpt

Laddar…