43131 -25%

Black Diamond BD Guide Bt Avalanche Beacon

Professionell och pålitlig lavinsändare med 60-meters sökområde för säkra, snabba och exakta sökningar vid eventuella laviner.
Professionell och pålitlig lavinsändare med 60-meters sökområde för säkra, snabba och exakta sökningar vid eventuella laviner.
4695 kr 3521 kr
Lagerstatus: I lager
Handla nu
Betala i juli
Enkel retur
90 dagars öppet köp *
Snabb leverans
Möjlighet till
expresshantering
Gratis frakt
För beställningar
över 500 kr
Kundbetyg

Baserat på 1475 omdömen. Se några av omdömena här.;

Beskrivning

Black Diamond BD Guide Bt Avalanche Beacon är en professionell och pålitlig lavinsändare, med flera bra funktioner som underlättar ett säkert, snabbt och exakt sökande vid eventuella laviner. Lavinsändaren har tre antenner som automatiskt anpassar sig för att skicka ut den bästa signalen, och som med hjälp av en självkontrollerande funktion alltid är exakta. Sändaren har dessutom ett stort 60-meters, cirkulärt sökområde för en vidare och mer symmetrisk omfattning med pålitliga indikationer om avstånd och riktning under sökandet, en Digital Signal Processor som plockar upp drivande signaler från andra sändare och en funktion som låter dig markera och scanna multipla begravningsscenarier. Bluetooth-uppkoppling låter dig hantera inställningar, mjukvaruuppdateringar och batterioptimering direkt från din smartphone. Lavinsändaren har även en integrerad lutningsmätare för att enkelt mäta lutningsgraden på backen och är kompatibel med TX600 och iProbe för fler sökmöjligheter. Kommer med en bärpåse för sändaren.

OMDÖMEN

Visar omdömen 0
Laddar…