Lumonite

Finska Lumonite levererar bland marknadens allra bästa pannlampor.

Storsäljaren Compass utsågs till testvinnaren i testfaktas stora pannlampstest "BÄST I TEST är lampan Compass från Lumonite, som får överlägset högst betyg för sina ljusegenskaper och också har bäst hållbarhet och vattentålighet."

Lumonite har ett eget ljuslaboratorium där de ständigt testar prestandan hos hundratals produkter från marknaden, både sina egna men också konkurrenters. Med denna unika samlade kunskap, vet de exakt vad som krävs och vad som är rimligt att kräva hos den perfekta lampan.

Lumonite's lampor är maxade till vad som är tekniskt möjligt att få ut av en lampa, samtidigt som de är mycket mångsidiga och användarvänligheten är högt prioriterad. De har den allra senaste tekniken och många smarta tillbehör och funktioner. Kvalitén är är allra högsta klass, garantitid upp till 60 månader.

Alla Lumonite's lampor kan användas till mer än bara som pannlampa. Kombinera lampan med något utav hjälmfästena så blir den en mycket effektiv hjälmlampa, montera lampan på cykeln som cykellampa eller använd någon utav de större modellerna som extraljus på ditt fordon.

Möjligheterna är enorma!

/images/product/medium/51781.jpg
False
-20%
/images/product/medium/75361.jpg
False
/images/product/medium/38041.jpg
False
Lumonite Compass R - Bäst-i-test pannlampa från Lumonite.
/images/product/medium/44246.jpg
False
Lumonite Leader - Världens mest effektiva LED-pannlampa för avancerad orientering & terrängcykling.
/images/product/medium/75350.jpg
False
/images/product/medium/65660.jpg
False
/images/product/medium/65661.jpg
False
/images/product/medium/54715.jpg
False
Lumonite Compass R är en pannlampa för Multisport
/images/product/medium/75358.jpg
False
Laddar…
Laddar…