Kök och tillbehör  - för uteliv.

Matlagning utomhus behöver inte vara jobbigt oavsett vad det är för äventyr du är ute på. Med ett gas elle multifuelkök ifrån Primus eller Optimus så blir det väldigt kul och smidigt att laga mat utomhus sommar som vinter. 

Ska du vara ute på vintern så rekommenderar vi ett Multi eller Omnifuel kök ifårn antingen Primus eller Optimus. Bensin är en stor fördel på vintern då det brinner med bra effekt även vid låga temperaturer , medans gas lätt blir kall och då tappar effekt. Men nu mera finns det även vintergas som fungerar bra ifrån Primus. Fördelen med mulit och Omnifuel är när du är ute på långresa och inte vet vad du kan få tag i för typer av bränsle.

Gasköken ifrån Primus och Optimus är perfekt för dig som är ute under vår, sommar och höst och vill ha ett lätt och smidigt kök och är driftsäkert. 

Fundera på om du själv ska anvädna köket eller om ni är fler som ska bruka det och välj storlek på ditt kök efter detta. 

Det finns flertalet superlätta och smidiga kök för 1-2 personer som till exempel Primus Lite, Liten packvolym men ändå tillräckligt för att få till en bra måltid snabbt.

Optimus och Primus är ledande inom friluftskök det är därför vi valt dem som leverantör åt er.

-39% Friluftskök
-23% Spritkök
-30% Gasolbrännare
-50%
-20% Spritkök
-17% Friluftskök
-16%
-18% Spritkök
-18% Spritkök
-31%
-31%
-15% Stormkök
-19% Friluftskök
-16% Gaskök
-34%
-19% Friluftskök
Nyhet
-38%
-30%
Visar sida 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • Visar sida 1 av 3

Bästsäljare

Laddar…
Laddar…