Din klätterbutik på nätet, allt inom klättring! - Climbing247.se
0251-131040 (08.00-16.00)

Climbing247Climbing247

Alltid fri frakt vid ordervärde över 300kr

28 sep - 4 okt: Fri Frakt vid order över 300 kr - 20 % rabatt på allt från DMM

Din klätterbutik på nätet, allt inom klättring & friluftsliv

Nyheter

Bouldering

Firnings & Säkerhetsutrustning

Friends

Hjälmar

Ryggsäckar & Väskor

Klätterpaket

Tillbehör Klättring

Climbing247.com - Din klätterbutik på nätet sedan 2013

 

Personalen hos oss har lång erfarenhet, både på och bredvid klätterklippan kombinerat med en lång erfarenhet av näthandel och kundkontakt gör oss på Climbing247 till det självklara valet för dig som ska köpa klätterutrustning.
Vi levererar självklart över hela världen, med en huvudmarknad i Sverige och Norden, För dig som vill besöka oss så finns butiken i Älvdalen 4 mil norr om Mora.

 

Vi hjälper dig att välja rätt produkt oavsett om det är för sportklättring,tradklättring, bouldering eller industriell klättring. Vi erbjuder även ett bra sortiment inom pannlampor, tält, liggunderlag, sovsäckar, kläder m.m.

 

Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi dig att välja din klätterutrustning, eller ger dig råd om vilken sele eller hjälm du ska välja. Vi har färdiga Startpaket med selar, broms, karbin och kritpåse.

 

Vi finns här för er med telefonsupport varje vardag mellan kl 08.00 - 16.00

 

Som om inte detta var nog erbjuder vi 90-dagars: Öppet köp, ångerrätt, bytesrätt och en unik nöjd-kund-garanti! Något som ingen annan erbjuder!

 

Dessutom har du alltid Fri frakt när du handlar hos oss för över 300:-. Oavsett om du handlar en klättersele, klätterskor eller en kritpåse! Fri frakt på allting om ordervärdet är över 300:-
Tveka inte höra av er till oss om ni har några funderingar så hjälper vi er till rätt utrustning.

  Laddar...
?>